Модни тенденции при вратите
Модни тенденции при вратите

Ако сте на пазара за закупуване на врати през тази  година винаги е добра идея да сте наясно с текущите тенденции в дизайна на вратите. Тези тенденциите се променят точно толкова бързо както  модната индустрия прави, но винаги има някакъв стил, който запазва своя класика през годината.

2018 е годината на интериорните стъклени врати

Тъй като осигуряват естествено  разпръскване на светлина в цялото домакинство и създават впечатление за по-голямо пространство.Ясно е, че те могат да се използват само в определени части на къщата, в спалните и баните, където неприкосновеността на личния живот е важна, вероятно са неподходящи.Ако искате естествена светлината във вашата кухня, коридор и дневна, тогава стъклената вътрешна врата е отличен избор.

По-широка и по-висока врата

Друга тенденция в дизайна на вратите е по-големият размер. Много собственици на жилища търсят да заменят вратите си с по-високи модели. И ако таванът на помещението ви предлага достатъчно пространство, тогава то тогава нищо не ви спира. Не само че вратите стават по-високи, но стават и  все по-широки, което ви осигурява един светъл и голям отвор.

Съвременни текстурирани врати

Текстурираните врати станаха популярни миналата година и не показват никакви признаци на вече неактуален модел. Клиентите обичат екстремните съвременни усещания, които придават на стаята, като същевременно привличат светлината – което е особено важно за по-малките имоти.

Дървените врати- винаги актуални

Има някой тенденции, които никога не излизат от мода. Ето защо дървените врати винаги ще бъдат популярни, тъй като те отговарят на многото теми на интериорения дизайн.

Освежаващо бели вътрешни врати

Бялото е винаги модерно и наистина помага за създаването на  впечатление за по- просторен дом. Можете да откриете всички видове врати в различните нюанси на бялото с интересен оребрен дизайни или напълно изчистени. Разгледайте и изберете това, което пасва най-добре на вашият дом и вашата същност.

Когато купувате врата за вашият дом водещото ви правило трябва да е дали тя ще пасне на обзавеждането, което вече имате. А всяка врата, която се вписва в помещението където се намира със сигурност ще бъде стилна.

Вашият коментар

Close Menu