Интериорни  врати с черно стъкло
Интериорни врати с черно стъкло

Когато специалисти се занимават с интериорен дизайн обикновено обръщат внимание и на интериорните врати. В момента може да се избере сред голямо разнообразие от модели по форма, цвят, шарки или дори и с арки. Най-зрелищно биха изглеждали вратите със стъклени черни вложки – те са особено впечатляващи и ще украсят всяка стая.

Предимствата на вратите с черно стъкло

В интериора  вратите, изцяло или частично направени от стъкло, имат много предимства. Благодарение на подобрената способност за пропускане на светлината, такива врати позволяват визуално да се увеличи пространството във всяка стая, както и да се направи стаята по-светла. Ето защо интериорните врати с черно стъкло често се избират за малки жилищни пространства.

Предимствата на този тип врати включват лесната поддръжка. Стъклото е издръжлив и лесен за употреба материал, който изобщо не привлича прах и мръсотия. Ето защо е лесно да се мие и почиства.

Друго съществено предимство на този тип врати е, че те са представени в голямо разнообразие. Можете да изберете крилото на вратата, което да се състои изцяло от стъкло, или с малки вложки от тъмно стъкло. То може да бъде или обикновено стъкло или стъкло с шарки.

интериорна врата Граде

Вратата може да бъде с матирано стъкло, както и с гранулирана релефна повърхност. Тъмното стъкло има декоративна функция. В крайна сметка изглежда зрелищно и изразително.

Тъй като наскоро бяха въведени светли врати с тъмно стъкло, те са представени в голямо разнообразие. Можете да изберете бяла врата с вложки или голям брой светли нюанси на крилото на вратата. Най-популярните цветови решения са:

– изсветлен дъб;
– бяло;
– венге

Интериорните врати с тъмно стъкло в тези цветове изглеждат стилно във всяка стая. Венге врата с черно стъкло ще изглежда добре в стая със светли подове и стени.

Интериорните врати с тъмно стъкло се вписват перфектно във всяка стая, чийто интериор е изработен в различни стилове: конструктивизъм, хай-тек, поп-арт, минимализъм. Тези видове врати са търсени сред онези, които са възхитени от контрастните ефекти. Някои модели врати са украсени с кристали, което изглежда особено впечатляващо.

Вашият коментар

Close Menu