You are currently viewing Интериорни  врати с черно стъкло
Интериорни врати с черно стъкло

Когато специалисти се трудят в сферата на интериорен дизайн обикновено обръщат внимание и на интериорните врати. В момента може да се избере сред широко разнообразие от модели по форма, цвят, шарки или дори и с арки. Най-зрелищно биха изглеждали вратите със стъклени черни вложки – те са особено впечатляващи и разкрасят всяко кътче.

Предимствата на вратите с черно стъкло

В интериора вратите, изцяло или частично направени от стъкло, имат много предимства. Благодарение на подобрената способност за пропускане на светлината, такива врати дават правото визуално да се уголеми пространството във всяка стая, както и да разчупи детайлите вкарвайки повече светлина. Именно по тази причина вътрешните врати с черно стъкло най-вече се подбират за малки по площ жилищни пространства.

Предимствата на този тип врати включват лесната поддръжка. Стъклото е издръжлив и лесен за използване сегмент, който изобщо не привлича прах и мръсотия. Вече разбирате, защо е лесно да се мие и почиства.

Друго съществено предимство на този тип врати е, че те са част от разтегната гама от модели. Можете с точност да бъдете конкретни относно крилото на вратата, което да се състои изцяло от стъкло, или с малки вложки от тъмно стъкло. То може да бъде или обикновено стъкло или стъкло с шарки.

интериорна врата Граде

Вратата се предлага в много разновидност, като една от тях е с матирано стъкло, както и с гранулирана релефна повърхност. Тъмното стъкло има декоративна функция. В крайна сметка изглежда зрелищно и изразително.

Фактът, че толкова скоро бяха въведени светли врати с тъмно стъкло, те са представени в богат каталог. Можете да изберете бяла врата с вложки или голям брой светли нюанси на крилото на вратата. Най-популярните цветови решения са:

– изсветлен дъб;
– бяло;
– венге

Интериорните врати с тъмно стъкло в тези цветове изглеждат модерно, след като се комбинират с останалите мебелировка и украшения от вътрешния стил. Венге врата с черно стъкло ще изглежда добре в стая със светли подове и стени.

Интериорните врати с тъмно стъкло се вписват съвършено във всяка стая, чийто интериор е изработен в различни стилове: конструктивизъм, хай-тек, поп-арт, минимализъм. Такива дизайнерски врати са търсени сред онези, които са възхитени от контрастните ефекти. Някои модели врати са украсени с кристали, което изглежда особено впечатляващо.

Вашият коментар