Избор на входна врата
Избор на входна врата

Бронираната врата помага да предпазите апартамента ви от взлом. Ефективността на това зависи както от характеристиките на блиндирана врата, така и от конфигурацията на вашия апартамент и квартала. Следвайте нашите съвети, за да изберете блиндирана врата за апартамент

Разбира се, за Вашия апартамент се препоръчва входна блиндирана врата, ако живеете в чувствителна област или ако често оставяте апартамента си празен. Но има по-малко очевидни отговори, особено за характеристиките на апартамента ви.

В сградата има четири вида апартаменти, които са по-застрашени от останалите, за които силно се препоръчва бронирана врата:

апартаментите на приземния етаж: крадците ги предпочитат, защото са близо до вратата на сградата и е възможно да излязат през прозореца. Бягството е по-лесно.

апартаментите на последния етаж: единствените потенциални пасажи на хора, докато крадецът се опитва да отвори вратата, са другите обитатели на този етаж. Това ограничава рисковете.

апартаментите, чиято входна врата дава излаз на площадката, а другите врати на площадката, вече са оборудвани с блиндирани врати. Там, ако сте единственият, който не е оборудван, все едно дърпате дявола за опашката. И обратното, ако сте единственият оборудван, отлагате риска от кражба с взлом на съседите си. Не е много хубаво, но ефективно.

апартаменти с обслужваща врата: това е предпочитаната входна точка за крадци; като цяло, служебното стълбище е безлюдно, което позволява на крадеца да „работи“ в мир.

Преди всичко, не пренебрегвайте всяка една възможност. Бронирана врата на апартамента: правилата за съсобственост. Някои сгради изискват вратите да бъдат съобразени с определена еднородност. Направете справка преди да инсталирате блиндирана входна врата.

Има два начина за спазване на такова правило, ако то съществува:

да поръчате блиндирана врата с външната повърхност съгласно правилото или, ако това не е възможно, изберете щит на вратата. В този случай дървената ви врата ще бъде запазена, а външната й страна ще остане непроменена.

Стоманената рамка ще предпази дървената ви рамка и вратата ви ще бъде покрита с метална обвивка, и разбира се ще бъде оборудвана с предпазна ключалка A2P. Можете да постигнете същото ниво на сигурност като с метална блиндирана врата, включително максимална сертификация на A2P BP3.Характеристики на блиндирана входна врата:

Обикновено не се нуждаете от топлоизолирана врата, сградата се отоплява. Въпреки това, може да се нуждаете от звукоизолация, вашите съседи може да са малко шумни и може да искате пожарна врата, която ще предпази апартамента ви от пожар в сградата.

Естетиката на блиндирани врати за апартамент.
Всичко е възможно:

цвят за интериора на апартамента, съответстващ на декорацията на вашия вход, и друг цвят за лицето за кацане

корнизи на вратата, отвътре или отвън, или и двете

Бронирана обслужваща врата

Както беше казано, това е място за влизане във вашия апартамент, което не трябва да се пренебрегва, защото е любимо на крадци.

За екранирана обслужваща врата не се колебайте за нивото на защита.

Естетика и звукоизолация вероятно са вторични.

Въпреки това, служебното стълбище понякога не се отоплява, затова изберете врата с топлоизолация.

Вашият коментар

Close Menu