You are currently viewing Какви интериорни врати да закупите
Какви интериорни врати да закупите

​Развитието при интериорните врати

Последните години ставаме свидетели на развитие в областта на предлагането на вътрешни врати. Появяват все повече дизайни и цветове при интериорните врати, което прави избора по-труден и сложен. Продуктите са категоризирани по серии с напълно синхронизирани модели. Изработени са от най-високо качество на материал и притежават напълно подходяща структура и повърхност. Комбинират се с най-различни вътрешни решения за обзавеждане в най-подходящите цветове за Вашия дом или офис.

​Предимствата на разнообразието от продукти

Пазарът същевременно успява, с всичките тези предимства на висококачествените врати с множество цветове, да предложи най-изгодна цена, съобразно качеството на продукта. А това не е всичко! Редовно се правят големи промоции и намаления на продуктите, като това дава големи възможности за хората, търсещи бюджетни решения, но не за сметка на качеството. Всеки заслужава да живее уютно, заобиколен от красиво съчетан интериор.​

Популярни модели вътрешни врати

Предлагаме две серии интериорни врати, които притежават общо над 1200 модела. Вратите са изработени от модерен и висококачествен материал HDF, който представлява фини дървесни влакна с голяма плътност, направени под високо налягане, което го прави най-здравият и качествен материал от ПДЧ, MDF.
Ще питате тогава в какво се различават вратите като всичките са с един клас качество? – За всеки дом и вкус, са подходящи различни врати с различни цветове, дизайни и стъкла, съобразно помещенията.

Вътрешна врата от серия Граде, със стъкло и в цвят Дъб Вераде

Някои хора търсят вратата им да се връзва с ламината, което прави вратите от серия Стандарт най-подходящи, понеже тяхното покритие е най-гладко и нсе доближава на допир и вид като ламинат. Освен това е достатъчно издръжливо на надраскване.

Ако пък търсите нещо, което да изглежда повече като естествена дървесина и на допир, са подходящи вратите от серия Граде. Цветовете от тази серия не са толкова натрапващи и биха се вързали почти с всеки интериор на дома или офиса. Ето пример – цвят Дъб Вераде. Този цвят все по-често се появява в мебелите и би могъл да стои добре във всяка една стая, ако пък търсите нещо по-тъмно, може да погледнете и цвят Шведски дъб. Покритията на Граде заслужават внимание, защото са два вида – според избрания цвят.

Вашият коментар