Как да изберем своите интериорни врати?
Как да изберем своите интериорни врати?

Едно от нещата, без които домът Ви не може, са интериорните врати. Те добавят нотка на стил, изящество и финес към интериора. Те допринасят за завършения облик на Вашия дом.

На пръв поглед закупуването на интериорни врати не е толкова трудно, но всъщност въобще не е така. Трябва да помислите за няколко неща преди да ги закупите. Моделите могат да бъдат най-разнообразни – плътни, с фрезовка или със стъкло. Вратите се предлагат в крила 60,70,80, но това зависи и от типа врата.

Портални врати

Ако сте се чудили как може да изпъкнете сред останалите да бъдете по-оригинални и различни, то тогава заложете на порталните врати. Те са много елегантни, красиви. Могат да бъдат в почти всеки един цвят. Моделите също са разнообразни. За тях обаче трябва да имате повече пространство в ширина. Порталните врати могат да бъдат и плъзгащи. При този тип крилата може едното крило да е по-голямо, а другото по-малко. Едното крило може да е фрезовано, а другото плътно. Вариантите са доста. Всичко зависи от Вас и от Вашите желания.

интериорна врата

„Врати на плевня”

Ако обичате вида на дърво и „Рустик” стила, те са перфектното допълнение към Вашия стил, а когато са с плъзгащ механизъм, могат да бъдат монтирани на почти всеки отвор. Този тип врати ги има в голяма цветова гама и също така се предлагат и в много видове.

Вътрешни плъзгащи се врати

Врати, които се блъскат в стените „не могат да се затварят плътно никак не са приятен и удачен вариант“. Ако това е често срещан проблем в дома Ви, плъзгащите врати са много удачен вариант за Вас. Те се предлагат в много варианти – могат да бъдат с каса, без каса. Плъзгащите врати са поръчкови и се изработват специално за Вас. Те могат да бъдат със стъкло или изцяло плътни. Но може и да изберете стъклена плъзгаща врата – модерно и иновативно решение за жилището Ви. По този начин ще сте сигурни, че никой няма да има като Вашата врата. Още един техен плюс е пространството, което спестяват.

Вашият коментар

Close Menu