You are currently viewing Как да изберем своите интериорни врати?
Как да изберем своите интериорни врати?

Едно от нещата, без които домът Ви не може, са интериорните врати. Те добавят нотка на стил, изящество и финес към интериора. Те допринасят за завършения облик на Вашия дом.

На пръв поглед закупуването на интериорни врати не е толкова трудно, но всъщност въобще не е така. Трябва да помислите за няколко неща преди да ги закупите. Моделите могат да бъдат най-разнообразни – плътни, с фрезовка или със стъкло. Вратите се предлагат в крила 60, 70, 80, но това зависи и от типа врата.

Портални врати

Ако сте се чудили как може да изпъкнете сред останалите, да бъдете по-оригинални и различни, то тогава заложете на порталните врати. Те са много елегантни, красиви. Могат да бъдат в почти всеки един цвят. Моделите също са разнообразни. За тях обаче трябва да имате повече пространство в ширина. Порталните врати могат да бъдат и с плъзгащи механизми. При този тип, при крилата има особеност – едното крило е по-голямо, а другото по-малко. Едното крило може да е фрезовано, а другото плътно. Вариантите са доста. Всичко зависи от Вас и от Вашите желания.

интериорна врата

Врати подходящи за вила

Ако обичате натурално дърво и „Рустик” стила, то подходящи за Вас са точно такива врати. Те ще са перфектното допълнение към Вашия стил, а когато са с плъзгащ механизъм, могат да бъдат монтирани на почти всеки светъл отвор. Този тип врати ги има в богата цветова гама и също така се предлагат и модели, които биха Ви допаднали.

Вътрешни плъзгащи се врати

Врати, които се блъскат в стените или неспособни да се затварят плътно, никак не са приятен и удачен вариант. Ако това е често срещан проблем в дома Ви, плъзгащите врати са много удачен вариант за Вас. Те се предлагат в много варианти – могат да бъдат с каса, без каса. Плъзгащите врати са поръчкови и се изработват специално за Вас. Те могат да бъдат със стъкло или изцяло плътни. Но може и да изберете стъклена плъзгаща врата – модерно и иновативно решение за жилището Ви. По този начин ще сте сигурни, че тя е уникална и никой няма да има точно същата. Още един техен плюс е пространството, което спестяват.

Вашият коментар