You are currently viewing Интериорни врати – един различен избор
Интериорни врати – един различен избор

Всеки втори човек притежаващ жилищно помещение бива подложен на стрес тест относно как правилно да подбере своите вътрешни врати. Предлагаме Ви съвременен вариант, който е подходящ заместител на вратите от дърво или друг материал.

Плюсове на стъклените интериорни врати

Питанката винаги е с какво се различават от своите съмишленици е, че правят достъпно снабдяването на стаята с достатъчно светлина. Светлината, влизащата от прозорците се филтрира и в останалите помещения и така се създава едно просторно усещане за дома. Друг плюс на интериорни врати е, че лесно могат да се комбинират с дърво или метал.

Съществуват много разнообразни варианти на стъклени врати. Всяка една стъклена интериорна врата има собствен стил и е добре да разгледате обстойно какви модели се предлагат на пазара, преди да се спрете на правилните за вашето жилище.

Когато избирате стъклена интериорна врата подберете внимателно вида на стъклото. Ако се спрете на прозрачно стъкло, ще имате максимален приток на естествена светлина. Матираните стъклени врати позволят влизане на светлина, но скриват какво се случва от другата страна на вратата. Тяхното предназначение е за бани или места, където не е желателно да се вижда вътре в самата стая.

Интересен вид врати със стъкло са т.нар. френски стил. Това са високи врати, най-често срещани две, като портална врата, с големи прозорци на тях. Прекрасен избор, ако копнеете да отделите трапезарията и хола от останалите стаи.

Стъклени интериорни врати с принт

Нестандартно решение са стъклени врати с принт. При тях дори можете да вложите лично творчество, защото вече се предлагат продукти по ваш принт. Модерни и шикозни те подчертават уникалността на вашия интериор. Разнообразието е голямо – пейзажи, цветя, снимка по ваш избор.

Ако решите, че остъклените вътрешни врати са решението за Вас, трябва да обърнете внимание на безопасността. В такъв случай стъклото трябва да е закалено, което гарантира издръжливост. При търсенето на остъклените модели интериорни врати избора се ограничава и по посока на отваряне като стандартните врати.

Стъклените врати се явяват правилен избор, когато искате да имате разнообразен вътрешен интериор.

Вашият коментар