You are currently viewing Интериорни врати изработени от МДФ
Интериорни врати изработени от МДФ

MDF е един от най-оптималните материали за производството на врати. Техните качества са:

• Те са много издръжливи

• Те са по леки, което осигурява доста лесна работа и значително намалява риска от нараняване поради неправилна инсталация.

• Лесно се отварят и затварят, дори и от малки деца

• Устойчиви на влага и на механични натоварвания.

• Цената им е много по-ниска от тази на дървените изделия

Интериорни врати - MDF материал

За производството на панелите се използват технологии, които позволяват производството на материал, без използване на токсични вещества и друга химия, вредни за човешкото здраве.

Високотемпературното пресоване на дървото ви позволява да получите здрав и висококачествен панел. Можете да поставите стъкло, да покриете с фурнир, боя или ламинат. И в същото време тази производствена технология осигурява инсталирането на екологично чисти и красиви врати в стаята.

Интериорните врати от МДФ са направени с най-широк цветен спектър на облицовките и могат да бъдат различни модели или шарки, което несъмнено разширява възможностите за използването им във всякакъв вид помещения. Платната могат да са със стъкло, което ще направи стаята да бъде по-осветена. Винаги има възможност за завършване на продукта според дизайна на клиента.

Те не оказват влияние върху околната среда и микроклимата на всеки дом, тоест са напълно екологично неутрални, не съдържат токсини и вредни вещества. Те са не само издръжливи, но имат и редица свойства, които са просто необходими за интериорните врати – осигуряват отлична звукоизолация.

Инсталирайки такъв тип врата, човек завинаги ще забрави за шума, който го дразни във вкъщи. Основното е, че ако се обърнете към правилната компания, която притежава необходимите технологии и производствен капацитет, тогава вратите ви ще са здрави и няма да ви създават проблеми в бъдеще.

Компаниите са готови да произвеждат висококачествени MDF врати с различни опции за покритие и да предоставят професионални услуги за монтаж на врати .

Вашият коментар