Колко са важни вратите в живота на всеки един от нас?
Колко са важни вратите в живота на всеки един от нас?

Този въпрос не бях си го задавала никога.

Сблъсках се нуждата да сменя вратите на жилището, в което живея.

Не се бях замисляла колко са важни. Седнах да чета книга и се оказа напълно невъзможно. Толкова силно се чуваше пералнята от коридора, че не можех да си чуя мислите. Като за капак и застудя, а вратата на спалнята имаше един пръст разстояние от пода. Така се озовах пред магазина за врати.

Честно казано първоначално мислих, че просто ще вляза в първия и ще взема някакви врати, възможно най-евтините, за да реша набързо проблема, но всъщност съвсем не се случи точно така.Когато вля

зох и видях какво огромно разнообразие има на модели, дизайни и параметри,  чак тогава всъщност се замислих, че вратите на които до скоро необръщах чак такова внимание аз гледам, отварям и затварям всекидневно.

Тогава изникнаха няколко важни въпроса. Запитах се дали тази врата, която е пред мен,  искам да я гледам  в продължение на не малко време от живота си, всеки ден? Тя дали ще отговори на моите очаквания?  До колко е здрава като материали? Изолира ли добре? Ще ми пасне ли с останалото обзавеждане? Кои цветове биха били най-подходящи? Кой ще ми помогне с монтажа? И най-важният – ще ми стигне ли определеният бюджет? Оказа се, че човек може да намери отлично изглеждащи качествени интериорни врати и то на съвсем нормални цени.

 

Съгласете се с мен, че вратите не се сменят всеки ден и то не само от финансова гледна точка  – на никой не му е приятно да му влизат майстори в дома. За това реших, че ако ще се сменят трябва да са точно това, което искам, а не просто компромисно решение.

Затова преди да решите да си закупите каквато и да е врата, първо си задайте тези въпроси. И успех с намирането на „мечтаната” врата.

4.7 (93.33%) 3 votes

Вашият коментар

Close Menu