You are currently viewing Каква интериорна врата да си изберете, според зодията ви  (Част 1)
Каква интериорна врата да си изберете, според зодията ви (Част 1)

Овен – Зодия овен са изключително страстни, амбициозни и бурни. Те са неспособни да се контролират. Бързо избухват и никога не се извиняват. Вратата, която би им подхождала е някоя по-гръмка, забележима и цветна, тъй като изкуството е тяхната страст.

Телец – Телците са много спокойна зодия. Те предпочитат еднообразието и не обичат да рискуват. Залагат на сигурното. Поради тази причина, подходящата за тях интериорна врата би била някоя по-изчистена и в по-неутрален цвят.

Близнаци – Близнаците са много енергични, емоционални и страстни. Те винаги са в центъра на купона. Ако имаш близнак до себе си, никога няма да скучаеш. Те доста често сменят мнението си, затова е трудно да задържиш вниманието им. Привлечени са от всякакъв тип изкуство и определено харесват различното. Обичат да имат пространство, защото са много свободолюбиви. Затова подходящата врата за тях би била изцяло стъклената.

Врати за представители на зодии рак, лъв, дева

Рак – Раците имат голямо въображение. Те са много гъвкави, добродушни и умни. Вероятно е да заемат високи позиции в работното си място. Макар че понякога правят доста грешни избори, са много трудолюбиви и това ги издига. Макар и с много контрастен характер, те обичат да им е просторно и биха заложили на врата в класически бял цвят.

отворена интериорна врата

Лъв – Хората, които са зодия лъв са много огнени. Те харесват блясъка, лукса и това да са център на вниманието. Имат доста самочувствие и много държат на това как изглеждат. Много са суетни и поради тази причина биха избрали врата, която е по-скоро красива, отколкото практична, или някоя от масивно дърво, която изглежда луксозно и скъпо. Такава, която да казва „Аз съм шефът!”

Девите са невероятно подредени и праволинейни хора. Искат всичко винаги да им бъде наредено, чисто и спретнато, като в аптека. Страх ги е от риска и непредвидените ситуации. Държат на съвършенството. Подходящата врата за тях, би била някоя изчистена, класическа врата в топъл цвят или неутрален цвят.

Вашият коментар