Каква интериорна врата да си изберете, според зодията ви  (Част 2)
Каква интериорна врата да си изберете, според зодията ви (Част 2)

Везни – Хора с добър характер. Не могат да търпят несправедливостта и винаги отвръщат бързо на удара. Загадъчни, забавни, чаровни. Макар и да харесват лукса, не са материалисти. А дори напротив – приемат всичко много философски. Подходяща врата за тях е почти всяка, понеже не са взискателни. Но може би по-скоро биха заложили на нещо стилно, изчистено и елегантно.

Скорпион – За тях всички казват, че са студени и лоши хора, но това изобщо не е така. Истината е, че скорпионите са прекалено директни и казват всичко, което мислят. От тях никога няма да получите фалшив комплимент, нито ще ги видите да се позмазват. Ако успеете да разчупите студената му повърхност, ще откриете, че под нея се крие много добър и стойностен човек. Интериорната вратата, която би им подхождала е някоя масивна и с по-студена визия.

Стрелец – Стрелците са много своенравни и буйни. Често нямат добри обноски, но винаги са много точни в думите, преценките си и всичко останало. Щом си наумят дадена цел, те се борят със зъби и нокти за да успеят. Без значение колко са пораснали, в стрелеца винаги остава част от детето, което е бил. Подходяща за него ще бъде врата, която прилича на мишена, защото всичко в живота на стрелеца е преследване, лов изстрели право в целта.

Подходящи интериорни врати за хора под зодиакални знаци: козирог, водолей, риби

Козирог – Хората от зодията са невероятно големи инати. Обичат дисциплината и точността. Не си и помисляйте да закъснявате, ако имате среща с Козирог, защото ще ви излезе солено. Понякога може да говорят мило и романтично, но определено няма да е за дълго. Доста хора от тази зодия избират професия, която е свързана с числа, изчисления и прочее. Вратата за тях е някоя с прави и точни форми.

интериорна бяла врата

Водолей – Водолеите са много независими и разсеяни. Лесно можеш да им спечелиш вниманието, но много трудно можеш да го задържиш. Обичат свободата и различното. Впечатляват ги различните хора и предмети. Подходяща врата би била някоя различна от стандартите.

Риби – Рибите винаги се носят по течението. Много са добродушни и мекушави. Те са една от най-забавнате зодии, след зодия близнаци. Много често обаче зад усмивката им се крият сълзи, тъй като рибите са много чувствителни и лесно нещо може да ги нарани. Вратата, която би им подхождала трябва да е някоя с мек цвят и не прекалено натруфена.

Този пост има един коментар

  1. Определено вратите са много важни за атмосферата която се създава у дома! Затова трябва да се помисли хубаво когато се избират

Вашият коментар

Close Menu