Eдно различно решение- Портални интериорни врати
Eдно различно решение- Портални интериорни врати

Порталните врати са модерни, с добра функционалност и винаги биха хванали вниманието на своите посетители. Те създават синхронизирана и представителна атмосфера в помещенията, с помощта на интересния си дизайн. Когато попаднете на портални врати, може би ги асоциирате единствено като входна врата, но все по-често ще видите и интериорни врати (портални врати).Тези врати могат да са фокуса в едно по-обширно помещение, като дневна или гостна стая, върху който бихте изградили цялостното обзавеждане. Това интериорно решение ни дава индивидуалност, пространственост и начин да разчупим еднообразието около себе си. През последните години различните портални врати намират все по-широко приложение в обзавеждането.

Всяко жилище, което притежава по-просторни стаи намира функционално и стилно приложение в порталните врати. Когато са монтирани като портал в по-голяма зала, помещението може в определени случаи да се използва като самостоятелно, само с отварянето на всички крила.

Различните варианти от тези врати ви дават възможност за избор между класически врати, такива от масив и луксозни фрезовани с орнаменти. Порталите със стъклени крила се прилагат от интериорните дизайнери, които желаят да постигнат приток на повече естествена светлина в жилището. Комбинацията от дърво и стъкло е не само изтънчена, но и позволява интересно пречупване на светлина и цветове , която създава приветлива и комфортна обстановка.

Правилна грижа за стъклените врати

Крилата на порталните врати могат да бъдат различен на брой, като част от тях могат да са подвижни или пасивни. Както повечето вътрешни врати, така и порталните могат да бъдат съчетани в разнообразни цветове, орнаменти и цветни стъкла, подобни на витраж. Голяма част от хората, предимно тези, които живеят в къщи или притежават вили, се насочват именно към този тип врати, тъй като са удобни, широки и индивидуално подбрани. Тези врати са, не само функционални, но и създават чувство за стил и добър вкус. При необходимост от две независими една от друга зони при затварянето на порталните врати бихте осигурили комфорт и отделяне на пространствата. През последните години различните портални врати намират все по-широко приложение в обзавеждането.Ако желаете да сте актуални и практични, да покажете добрия си вкус, да създадете уют в дома си – изберете портални врати.

Вашият коментар

Close Menu