Модерни врати за бани
Модерни врати за бани

Алуминиевите врати за баня са най-добрият избор за санитарните помещения, понеже са направени от подходящ материал, който издържа на влага. Разбира се, Вие сте наясно с това, затова ние в тази статия ще наблегнем на видовете алуминиеви врати за баня и по-скоро на тези, които са хит в момента, а именно алуминиеви врати с цвят като на интериорните от едната страна.

Нови възможности при вратите за баня

Все по-често хората предпочитат интериорни врати за баня, а не алуминиеви за мокрите си помещения, понеже те са твърде еднообразни и скучни, а пък интериорните, дори и да не са подходящ избор и след време се деформират, са по-популярни, заради тяхната характерност и стил. Все пак вода и дърво не са най-добрата комбинация.

Точно тук е моментът да вмъкнем, че новите модели модерни алуминиеви врати са с изработка комбинирана от алуминий и от HDF панел. От вътрешната страна вратата е с алуминиева каса и е декорирана с цяло огледало, както и от страната на дръжката си има лайсна, която може да бъде с цвят като на вратата или да е алуминиева. От външната страна тя може да е в цвета на другите Ви интериорни врати. Да, представете си само, че вътрешните врати и алуминиевите Ви да са в еднакви цветове, ефект който всеки търси!

​Основни характристики, даващи съществени предимства

Пълнежът им е полистирен, който също е много по-качествен, с много добри изолационни свойства. Те са с вградено прагче. И още една важна особеност, предлагат се в най–различни цветове и размери.

Сред предлаганите иновации при алуминиевите врати, конкретно за баня има и варианти от обличане на целия Ви зид с каса от HDF материал. Докато при стандартните алуминиеви врати, няма такава опция, те са с фиксирани каси – 5 см., с первази само от едната страна.

Ако Вашето желание е да съчетаете красота, стил и функционалност, този тип врати са чудесно решение за Вас и Вашият дом. Изберете модерните алуминиеви врати и се насладете на безупречна визия отвън, съчетана с издръжливост отвътре!

Вашият коментар

Close Menu