You are currently viewing Подходящата интериорна врата за всяка стая у дома
Подходящата интериорна врата за всяка стая у дома

Когато дойде ред да подмените старите врати започват основните въпроси:
В какъв цвят да бъдат вратите? Плътна врата или с остъклена част? С какво да се съобразя при съчетаването им с декора у дома? По какво да се водя цветово при избора им?

Изборът би бил много лесен ако следвате своя собствен вкус и усещане за уют, никога не може да объркате в това. Следва да се съобразите с цветовете и дизайна у дома – какъв цвят са стените и подовата настилка, по-естествен вид ли търсите или нещо по-изпъкващо и екстравагантно? Изборът на пазара днес е доста богат и цветен, и е доста лесно да отговори на представите Ви за перфектният дом.

door

Кухнята

Стаята, на която е нужна най-много светлина. Стаята, която събира цялото семейство. Стаята, в която се твори. Ако цветовете в кухнята са по-ярки, подходящата интериорна врата би била в светъл цвят и с остъклена част, за да пуснете повече светлина в помещението и да изглежда то по-просторно.  Ако цветово сме избрали по-пастелни и успокояващи цветове е добре вратата да изпъква в по-тъмен цвят от същата гама, от избраните цветове за кухнята, отново с остъклена част.

Холът

Тук е спорно дали за помещението е подходяща повече светлина или по-лична обстановка. Изборът зависи от това за какво използвате тази стая. Ако я използвате за почивка и гледане на телевизия през свободното време, ще имате нужда от спокойствие и би била подходяща плътна врата в успокояващ цвят. Ако помещението се използва за гости и семейни събирания е хубаво да има повече светлина, за да не бъде обстановката задушевна и помещението да не изглежда по-малко.

Спалнята

Вашето лично място за отдих. Мястото, с което свързваме с личното си пространство. Там осигурявате всичко нужно за Вашата лична почивка. В зависимост от Вашия вкус, цвета може да бъде по-успокояващ и пастелен или нещо в по-ярък цвят, което да радва окото Ви. Подходяща е плътна изчистена врата или с по-интересен фрезован дизайн, подходящ за Вашата личност.

Детската

Стаята у дома, в която целта е да се задържи вниманието на детето. Тя би следвало да е възможно най-интересна и привлекателна. Децата имат нужда да се подхранват фантазиите и желанията им. Всичко вътре е шарено, забавно, магическо и богато. За тази стая е подходяща врата с по-занимателен дизайн и ярък цвят.

Всяка стая вкъщи има своя собствена атмосфера, допринася за нашите различни настроения и отговаря на нашите нужди. Когато всяка стая е обзаведена напълно, изборът на интериорна врата остава последният щрих за довършването на магията.

Вашият коментар