You are currently viewing Тъмни интериорни врати, класа и стил в интериора на всеки дом
Тъмни интериорни врати, класа и стил в интериора на всеки дом

Тъмните интериорни врати са една от най-горещите тенденции в декора на дома. Защо да имате тази тенденция във вашия дом? Той е лесен за изпълнение и незабавно ще внесе драма във вашето пространство, дори ако е супер обикновен.

Тъмните врати добавят баланс към другия тъмен декор в стаята, отекващ с тях и създавайки сплотен външен вид. Такива интериорни врати правят таваните да изглеждат по-високи и те съвпадат буквално с декора на стените и пода и цветовете, отговарящи на почти всеки стил.

Поставянето на врати в изискани тъмни нюанси или само в черно ги прави да изглеждат по-скъпи, освен това е много практично: тъмните нюанси прикриват мръсотията много добре. Дори тези причини да не са достатъчни, за да ви накарат да изберете вратите си в черно, можете да потърсите малко вдъхновение по-долу и съм сигурна, че ще ви убедят!

Интериорни врати в цвят черно

Матови тъмни интериорни врати

Ако стаята ви е бяла или привлича много светлина, матовото покритие е по-добър вариант. Матовото черно също осигурява по-земна атмосфера, така че да съвпада добре с дървена ламперия. Матовите тъмни интериорни врати са класика, която лесно ще се побере в много пространства и ще добави моментална драма към тях, графично сиви врати отзвук с камина в черно и някои други тъмни докосвания в стаята придават стил, класа и лукс. Изчистената тъмна врата може да се превърне в истинско стилно парче, ако просто я изберете в матово черно.

Графитното сиво също е елегантен цвят за вратите, ако не сте подготвени за черни или смятате, че са твърде тъмни. Една тъмна врата, отекваща в изискан стил, прави скучната и традиционна баня изискана и завладяваща. Разнообразни типове врати, изработени в тъмни, естествени фурнири и украсени с елегантни дръжки и неангажиращи лайсни, ще внесат елегантност във вашето жилище.

Балансирайте тъмните си врати с някакъв черен декор в стаята или черен таван или останалата облицовка, ако нямате достатъчно черни елементи в пространството или изобщо нямате такива. Тази техника работи добре в малки пространства със свежи, бели стени, създаващи контрастен вид и отвличащи вниманието от факта, че това е малка стая.

Вашият коментар