Модерни тенденции в избора на интериорна врата и цветови декор в дома
Модерни тенденции в избора на интериорна врата и цветови декор в дома

С навлизането на пазара на все повече марки и модели предмети за бита и вътрешния дизайн, ние като клиенти рискуваме да вземем грешни, че дори и смешни решения, които да не ни доставят нужният задоволителен резултат от ремонта.

Прекален кич, смесица от неподходящи цветове, много и различни комбинации от стиловe. Всички тези прибързани решения, които вземаме могат да доведат до обратен ефект, за който дори сме похарчили маса пари.

За това в тази статия ние ще Ви дадем малко насоки, с които стъпка по стъпка ще можете да направите правилния избор на интериорна врати.

Нека се спрем на любим цвят, който искаме да присъства основно в домът ни. Този цвят е добре да е основен нота по която ще се движат всички други елементи в нашето жилище. Ако харесвате зелено то е добре да обмислите нюанса на този цвят. Матираното тъмно зелено, а аристократичен цвят, който пасва идеално на кафяви мебели и интериорни врати. Ако жилището Ви е просторно, то тогава спокойно можете да си го позволите. В един наситен пастелен нюанс.

Идеален избор за врати ако сте се спрели на този цвят във врата в цвят златен дъб. Във обектите на Врати Експерт ще намерите цели три серии,които предлагат този цвят: Серия Граде, цвят Шведски дъб модел Aaven Glas:
По светлите и ярките нюанси на зеленото са за по-малки жилища, които имат нужда от светлина,така визуално жилището създава илюзорна измама за по-голям простор. Яркото зелено се съчетава чудесно с бели мебели и врати, създава усещане на свежест и чистота.

Тук Ви предлагаме интериорна врата модел 201 цвят бреза от серия Гама:

Ако се спрете на основен цвят кремаво – класика за то тогава мебели и врати може да си позволите във всеки цвят от венге през синьо, до оранжево, червено и изобщо всичко, което ви хрумне.
Светъл цвят стени съчетан с тъмно мебели и врати –това е класика,но за всички любители на ексцентричните виждания, представяме още един представител от серия Граде, цветът е Дъб Вераде. Уникален цвят, който пасва на цветове от светли, леки, нежни до наситени, пъстри и плътни.

За една типично моминско жилище, където преобладаващите цветове ще са бебешко розово и мебели като на Барби, бихме препоръчали врати с цвят перла. Такива са много модели от серия Гама: Тази серия има и един страхотен цвят сив кестен. Пословична е комбинацията на розово и сиво. И именно тук е мястото да Ви представим цвят Сив Кестен:

Ако Ви престои ремонт и промяна никога не забравяйте, че избора е винаги ваш, а съвета наш. Заповядайте във Врати Експерт, за да превърнем мечтите Ви в реалност.Защото само ние разполагаме с разнообрази на модели и цветове, които могат да задоволят и най-капризните клиенти.

Затова, помислете се! Може би, вече е дошло времето да направите промяна! Промяна, с която да се чувствате в по-голяма безопастност, уют и сигурност. С входните блиндирани врати от серия Панел, това е абсолютно възможно!

Оценете статията:

Вашият коментар

Close Menu