Подобрете стила на вашия дом с интериорни врати
Подобрете стила на вашия дом с интериорни врати

От вратите на спалнята и кухнята до вратите на килера, стилът на вашите интериорни врати играе важна роля за облика на вашето пространство. А що се отнася до намирането на перфектните врати за различни стаи във вашия дом има голям избор на пазара както с цветова гама, така и с различни модели със стъкло или фрезовка. Имате възможност да създадете дизайн, който прелива безпроблемно от стая в стая. От стъклени интериорни врати за пропускане на светлината през традиционните врати от дървени панели, се предлага голямо разнообразие и различни възможности.

Това, което е модерно

Стъклените интериорни врати ще внесат повече светлина и стил във вашия дом. А ако желаете да има индивидуалност, чудесен завършек може да има със стъклени интериорни врати с двустранен принт или пясъкоструйка.

Плъзгащи врати

Подходящи са за помещения като килер, гардеробна или перално. Плъзгащата  врата  ви осигурява лесен достъп до дрехи и други предмети, тъй като крилото се плъзга по самия отвор, което спестява повече място от отварянето. Въпреки че плъзгащите врати обикновено се слагат най-често на сервизни помещения, можете да сложите този тип врати и в други части на вашия дом. Помислете за плъзгаща врата на спалня, за да затворите някоя ниша и да подобрите стила във вашата кухня.

Плъзгаща Интериорна Врата за баня

Стандартни врати

Изработени от дървени панели с различен дизайн тези интериорни врати внасят повече уют и топлина. Различни модели с големи отвори за остъклена част, която може да бъде различен вид стъкло, принт или фрезован модел.

Други фактори, които трябва да се вземат предвид при избора на нова интериорна врата, са сърцевината – по-масивна или олекотен вариант, както и покритието. Тези характеристики имат значение, когато става въпрос за шумо-изолация и допълване на цялостния облик на стаята. Независимо дали търсите модерни стилове или нещо с вечна привлекателност, можете да посетите местата където се предлагат врати за да видите, усетите и изберете вашия нов облик на дома.

Вашият коментар

Close Menu