Подобрете стила на вашия дом с интериорни врати
Подобрете стила на вашия дом с интериорни врати

От вратите на спалнята и кухнята до вратите на килера, стилът на Вашите интериорни врати определя облика на пространство Ви у дома. Ако говорим за откриването на перфектните врати за различните стаи във Вашия дом, има голям избор на пазара, както с цветова гама, така и с различни модели със стъкло или фрезовка. Имате възможност да създадете дизайн, който прелива безпроблемно от стая в стая. Можете да предпочетете стъклени интериорни врати за пропускане на светлината или традиционните врати от дървени панели, които са предлагани в голямо разнообразие и предоставят различни възможности.

Заложете на това, което е модерно

Вътрешните стъклени врати ще донесат изключителна свежест и стил във Вашето жилище, като го направят по-светло и атрактивно. Ако желаете да получите индивидуалност, чудесен завършек може да предложат стъклените интериорни врати с двустранен принт или пясъкоструйка.

Врати с механизъм на отваряне чрез плъзгане

Подходящи са за стаи определени като складове, гардеробни или санитарни помещения. Плъзгащата врата Ви осигурява лесен достъп до дрехи и други предмети, тъй като крилото се задвижва по самия отвор, което спестява повече място при отварянето. Въпреки че плъзгащите врати обикновено се слагат най-често на сервизни помещения, можете да си монтирате този тип врати и в други части на Вашия дом. Помислете за плъзгаща врата на спалня, за да затворите някоя ниша или да подобрите стила във Вашата кухня.

Плъзгаща Интериорна Врата за баня

Стандартни врати

Изработени от дървени панели с различен дизайн, тези интериорни врати правят дома по-уютно и топло място. Има различни модели с крила, включващи възможности от различен тип – стъкло, принт или фрезован модел.

Други фактори, които заемат определящо избора място, при новите интериорни врати, са сърцевината – по-масивна или олекотен вариант, както и покритието. Тези характеристики имат значение, когато става въпрос за шумоизолация и допълване на излъчването на стаята.

Независимо, дали търсите модерни стилове или нещо с трайна привлекателност, можете да посетите на място обекти, където продават врати, за да видите, усетите и изберете Вашия нов облик за дома си.

Вашият коментар

Close Menu