You are currently viewing Портални интериорни врати
Портални интериорни врати

Ще Ви предоставим най-популярните, сред задаваните въпроси от потребителите, свързани с порталните интериорни врати. Всичко, най-важно ще откриете тук, за да обогатите знанията си и да сте по-подготвени, когато ги избирате.

Коя серия интериорна врата се предлага във вариант на портална?

Всички! Всяка една серия интериорни врати, която предлагаме може да бъде във вариант на портална. Дори, външните врати, които са в категорията на блиндираните, позволяват да бъдат портални .

Възможно ли е крилата на интериорните портални врати да бъдат със стъкло?

Разбира се! Изцяло Ваш избор е дали крилата да бъдат със стъкло, с фрезовка или напълно изчистени модели.

Има ли значение размера?

Разбира се! Правилният размер е от основно значение за монтажа не само на порталните врати, но и на всички останали – входни, интериорни и алуминиеви. Освен всичко останало, много е важно интериорните портални врати да си пасват плътно в центъра. Размерът на касата и широчината на крилото трябва да бъдат точни, височината може да се коригира.

Защо е необходима порталната врата?

  • На първо място за повече пространство! Представете си да трябва да внасяте/изнасяте мебели от и в стаята, колко трудно би било при пространство от само една врата.
  • Порталната врата придава стил. Тя е прекрасна, както при стара селска къща, така и при луксозен голям апартамент.

Какви дръжки се предоставят за порталните врати?

Стига серията на интериорните врати да позволява избор от дръжки, можете да си поставите, която Ви допада и Ви е удобна повече! Например, серия Граде позволява избор и закупуване на 14 вида дръжки. При серия Ефапел пък в цената са включени цели 2 вида дръжки. В случай, че не Ви харесат, съществува план Б – още два вида дръжки за серия Сил Лукс, които пасват и на серия Ефапел

Възможно ли да е имам едно действащо и едно крило, което е пасивно?

Разбира се! Изборът е изцяло Ваш! Предлагат се, както две активни крила, така и едно пасивно и едно активно.

Вашият коментар