Портални интериорни врати
Портални интериорни врати

Ще ви представим селекция от най-често задаваните въпроси от наши клиенти, свързани с порталните интериорни врати. Всичко, което ви интересува, ще го наемрите тук.

Коя серия интериорна врата се предлага във вариант на портална?

Всички. Всяка една серия интериорни врати, която предлагаме може да бъде във вариант на портална. Дори входните врати позволяват да бъдат портални (блиндираните).

Възможно ли е крилата на интериорните портални врати да бъдат със стъкло?

Разбира се. Изцяло ваш избор е дали крилата да бъдат със стъкло, с фрезовка или напълно изчистени симпъл модели.

Има ли значение размера?

Разбира се. Правилният размер е от основно значение за монтажа не само на порталните врати, но и на всички останали – входни, интериорни и алуминиеви. Освен всичко останало, много е важно интериорните портални врати да си пасват плътно в центъра. Размерът на касата и широчината на крилото трябва да бъдат точни, височината може да се коригира.

Защо е необходима порталната врата?

– На първо място за повече пространство! Представете си да трябва да внасяте/изнасяте мебели от и в стаята, колко трудно би било при пространство от само една врата.

– Порталната врата придава стил. Изглежда добре както при стара селска къща, така и при луксозен голям апартамент.

Какви дръжки се предлагат за порталните врати?

– Стига серията на интериорните врати да позволява избор от дръжки, можете да поставите, която ви харесва повече! Например серия Граде позволява избор и закупуване на 14 вида дръжки. При серия Ефапел пък в цената са включени цели 2 вида дръжки. В случай, че не ви харесат, имаме план Б – още два вида дръжки за серия Сил Лукс, които пасват и на серия Ефапел.

Възможно ли да е имам едно активно и едно пасивно крило?

Разбира се. Изборът е изцяло ваш! Предлагаме както две активни крила, така и едно пасивно и едно активно.

Вашият коментар

Close Menu