Немски врати за всеки вкус
Немски врати за всеки вкус

Aко се интересувате от съвременната интерпретация, ако можете да приемете идеята, че изисканият лукс може да бъде изпълнен в духа на нашето време, е тази статия е за вас.

Какво Ви е нужно

За раздвижване на интериора и създаване на уют допринасят цветовете на вратите, които от серията Граде акцентират върху бяло, меките тонове на сивото, пясъчният оттенък на бежовото, както и стилните тъмни цветове. По-светли цветове се използват като ненатрапчиви акценти, подчертавайки геометрията на помещението.

Серия Граде

Серията Граде има доста богат каталог от модели интериорни врати, които могат да задоволят и най-консервативният, до най-разчупеното и модерно виждане за дизайн.

Серия Класик

Серия Класик например отговаря точно за тази маса, която предпочита по правилните и стандартни форми или врати с голямо стъкло. Едни от често харесваните модели са Баден, Бергедорф, Бавария

Серия Елеганс

А моделите от серия Елеганс допадат на хора с нюх към стилното и елегантно съчетание на интериора си, с модел врати, които внасят едно по-свежо настроение и атмосфера в помещението.

Серия Линия

Хората естети предпочитат вратите от серия Линия, те подчертават изтънчен вкус и излъчване на лукс и стил в дома им. Харесвани модели от тази серия са Фиор модел 3, който изглежда изискано и стилно.

Серия Дизайнерски

А за всички онези, които имат по-разчупено виждане за дизайна на жилището си, и фантазията не им е проблем, интериорните врати от серия Дизайнерски. Те са съчетание от много разчупени фигури съчетани с лайсни и асиметрично разположени елементи, даващи възможност да се харесат на всички клиенти с модерна визия за интериора.

А всичко артистично може да се открие в серията Гластюрен. Интериорни врати с изрисувани пейзажи, гравирани стилни елементи и много разгърнати възможности, да зарадваме дори малките ни пакостници, като изпълним желанието, точно техният анимационен герой да стои на голямото стъкло или любимият пейзаж от Франция, както и гравюр на всякакви геометрични фигури, които са много модерни напоследък.

Монолитни серии Авен и Аксел

А любимите серии на повечето хора са монолит, двата гиганта Авен и Аксел, красиви, масивни, изцяло направени от материал, всичко свързано с вътрешни връзки. Могат да бъдат изпълнени с и без стъкло. Тези видове интериорни врати излъчват сигурност, здравина и ги предпочитат, всички търсещи изискан външен вид, топло и шумоизолация събрани в едно.

Много е важно за добрия интериорен дизайн човек да знае как да съчетава цветове, модели и материали. Някои хора не са много сигурни, как точно трябва да се случи това… Затова ако търсите вдъхновение за това как най-правилно да комбинирате геометричния дизайн на вашия дом, то идеи с лекота се намират точно във вратите от серия Граде, немско качество, изискан вкус и дизайн.

Вашият коментар

Close Menu