Направете живота си по-лесен с плъзгащи интериорни врати
Направете живота си по-лесен с плъзгащи интериорни врати

Плъзгащите вътрешни врати са едно ефективно и актуално допълнение, което оптимизира цялостната визия във всеки дом. Интериорните врати играят важна роля върху цялостната визия и облик на жилището, затова трябва да бъдат умело съчетани. Именно вратите са първото нещо, което Ви прави впечатление, когато посетите един дом.

Поставянето на плъзгаща врата е красиво и оптимално решение за всяко едно пространство на един дом. Когато мястото е минимално и няма пространство за да се отваря вратата, най- доброто решение е плъзгащата врата. Този вид врати има голямо приложение не само за частни имоти, но и често на работното място, когато желаете да разпределите част от офиса, която ще използвате само при необходимост. По този начин ще спестите нужното пространство и вратата ще е лесно подвижна. В голяма част от актуално представените жилища, плъзгащите врати намират приложение за отделяне на трапезарията – на холна и трапезна част. Това интериорно решение прави помещението по-просторно, светло и при необходимост лесно отделено на две независими зони. Спалнята и всекидневната също могат да бъдат красиво отделени от портални стъклени или плъзгащи врати. Много практични за баня са стъклените крила, поради удобната поддръжка и това, че безпроблемно могат да бъдат обливани с вода. Плъзгащите врати могат да бъдат поставени с каса по избор или само крилото с плъзгащият механизъм.

Различните модели врати могат да бъдат отчетливи с идентичен характер или почти да не се забелязват според цялостната идея и стил на интериора. Плъзгащите врати могат да бъдат както с едно крило така и портални, в зависимост от големината на отвора или желанието на своя притежател. На пазара се предлагат богата палитра цветови нюанси и модели. Те могат да бъдат съчетани, като цвят, форми или като материали.

Вратите могат да бъдат съобразени с пода и обзавеждането или в пълен контраст с интериора.

5 (100%) 1 vote

Вашият коментар

Close Menu