You are currently viewing Стари дървени врати. Какво може да се направи?
Стари дървени врати. Какво може да се направи?

Правите ремонт, решили сте да сменяте интериорните врати, а в същото време желаете и да направите нещо ново, иновативно и да го няма във всеки срещнат магазин. Ще ви представя 5 идеи, как с минимален бюджет да обновите старите интериорните врати и да се насладите на новите такива.

Поставка за баня за кърпи, шампоани и т.н.

Ако сте фен на направи си сам и искате да спестите пари от излишни покупки, това което ще изглежда красиво и ще Ви влезе в употреба е да превърнете старата си интериорна врата в поставка за баня. От вратата изрежете дъски, закрепете ги, след това си закупете поставка за кърпи, поставете я и с минимални разходи и усилия ще имате ново и практично рафтче за баня!

Тоалетка за дамите

Искате да имате собствено лично пространство, където да си държите гримовете, да можете да си направите прическа, да Ви бъде удобно, уютно и красиво. Е, вместо да изхвърляте старата си интериорна врата може да поставите огледало на нея, да закрепите масичка или някакво малко шкафче, в което да си приберете продуктите за грим и прическа.

Готово, вече имате своето уединено място само за себе си! Това спестява дупчене на стените, а ако някой ден решите да обновите отново интериора си, премахването на тоалетката ще бъде лесно, а на нейно място ще можете да сложите каквото си искате.

Кухненска маса за хранене

Интериорните врати могат да се превърнат във Вашата нова и здрава маса за хранене. Като добавка може да сложите стъкло върху интериорната врата, а отдолу да я закрепите с крачета, които да вземете от старата си кухненска маса. Така ще получите маса от типа с 3D ефект! Ще имате маса, която никой друг няма да има и ще можете с минимални средства да обновите Вашата кухня.

Антре за Вашия коридор, градина веранда или за където пожелаете.

Вашата стара врата, дори може да се превърне в красиво и практично антре, като добавите закачалки и по желание може да закрепите малко шкафче пред нея и готово – имате антре мечта за Вашия прекрасен дом!

Рафт за книги и сувенири

Желаете да имате рафт, където да си държите книгите, сувенирите и т.н. На старата интериорна врата просто може да поставите две или три рафтчета, да я поставите за стената и да се сдобиете с така желания нов рафт за книги, направен с минимални усилия и средства!

Вашият коментар