You are currently viewing Защо да изберете дъбов цвят за интериорни врати за дома си?
Защо да изберете дъбов цвят за интериорни врати за дома си?

Независимо дали предпочитате модерен или традиционен стил, дъбовите врати винаги ще съответстват на предпочитаната от вас тема на интериорния дизайн. Дъбовите фурнири са едно от най-популярните покрития на вратите. Красотата на естествената визия от дървен материал наистина добавя нотка на качество и топлина към дома, така че можете да седнете, да се отпуснете и да оцените вратите си.

Съвременни дъбови врати – какво е в тенденция?

Стилът и да бъдеш стъпка над останалите е толкова важно и изборът на правилните интериорни врати е ключово решение в проектите. В момента съвременните вътрешни врати, имитация дъб са предпочитани на този пазар и дизайни като тези редовно се монтират в престижни проекти.

Завършените дъбови фурнири, подобрени с набразден панелен ефект, създават модерен фин стил с добавена нотка на лукс. Достъпността на тези врати го прави още по-добър, тъй като не е нужно да разбивате банката, за да имате стилни дъбови врати във вашия дом.

Дъбови интериорни врати в класически стил

Ако ремонтирате старомоден имот, може да пожелаете да запазите това ретро усещане и да включите влияния от епохата, в която е построен вашият дом. Изборът на дъбова интериорна врата в традиционен стил е един от начините за постигане на автентичен вид. Традиционните дизайни на повдигнати панели, винаги са добър вариант, тъй като те са вечна класика, която просто не се среща. Класическите дъбови стилове на вратите също са популярен избор за съвременните имоти, като се смесват лесно с безброй дизайнерски теми.

Предимството на модерната конструкция на вратите означава, че те са конструирани с инженерни сърцевини за по-голяма здравина и стабилност.

Интериорна врата цвят Дъб

Дъбови вътрешни врати в стил вила

Животът в страната е популярен избор на начин на живот, независимо дали ремонтирате преустройство на вила, важно решение е да решите кои вътрешни врати ще отговарят на вашия проект.

Вътрешни врати от фурнирован дъб, в момента са едни от най-популярните дизайни на врати, продавани в цяла България. Перфектен за вили този стил на вратите вече е изключително популярен и за ново строителство и модерни имоти – така че можете да съчетаете модерното с традиционното.

Въведете малко светлина с вътрешна остъклена дъбова врата

Обикновено има няколко области в рамките на ново строителство или ремонт на дома, където въвеждането на допълнителна светлина би било от полза. Независимо дали става дума за пропускане на повече светлина в по-тъмна зона, или за създаване на отворено усещане и естествен поток от една стая в друга – въвеждането на стъклена интериорна врата често може да бъде решението.

Вашият коментар